PUUR Jubileumaanbieding: Goldmund en Kharma

Redactie Hifi.nl | 26 mei 2020 | Goldmund

PUUR in Oostzaan bestaat 7,5 jaar en heeft dus wat te vieren. Daar is gezien de huidige omstandigheden nog niet van gekomen, en gezien ook High End München geen doorgang kon vinden, heeft het team van de speciaalzaak daar nu een alternatief op bedacht: met een bijzondere high-end set die 'in zijn prijsklasse zijn gelijke niet kent!' Te beluisteren in de PUUR Private Sessions, én tijdelijk voor een speciale jubileumprijs aan te schaffen. 

Waar we het dan over hebben? De gloednieuwe Goldmund Telos 7 NextGen geïntegreerde versterker/DAC en de Kharma Elegance S7 Signature. Deze 'Signature' uitvoering heeft in plaats van de normale 7" composite driver de 'Omega 7' driver uit de veel kostbaardere Exquisite-lijn. De bron is een instapstreamer van Lumïn, de U1 MINI met S-Booster power-upgrade, Qobuz en Tidal zijn de streamingdiensten. De bekabeling bestaat uit een Furutech Evolution Power II stroomkabel, Furutech Reference III speakerkabels en een AudioQuest Coffee USB kabel.

Jubileumset

De prijs van de set bedraagt normaal gesproken ruim 34.000 euro, maar ter ere van het jubileum is de gehele combinatie tijdelijk voor € 29.500 te kopen. "Bovendien doneren wij van dit bedrag 2.000 euro aan het Amsterdams Fonds voor de Kunst ten behoeve van het snelloket, waar musici, artiesten en kunstenaars die door corona momenteel zonder werk zitten terechtkunnen voor een eenmalige uitkering."

 "Dus als je op zoekt bent naar een high-end set die ervoor zorgt dat je de komende 30 jaar met een grote glimlach op de bank muziek zit te luisteren, boek dan nu een ‘Private Session’ en laat je meenemen door de magie van Goldmund en Kharma!" Meer info op puuravd.com.

MERK

EDITORS' CHOICE