Poulissen in Roermond neemt Naim Audio in assortiment op

Redactie Hifi.nl | 06 april 2020

In haar inmiddels vijfentwintig jaar bestaan heeft Poulissen Audio Video Center haar hifi-ssortiment steeds verder uitgebreid. "Inmiddels bieden we praktisch alle topmerken aan." Daar hoort uiteraard Naim Audio ook bij.

Het huidige assortiment kenmerkt zich door een aantal bekende Amerikaanse, Japanse en Franse merken van formaat. Vanaf nu voegt een belangrijke Britse speler zich toe tot het assortiment van netwerkspelers en versterkers in de demo ruimtes van Poulissen Audio Video Center: Naim Audio.

"Doordat wij over een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten beschikken, kunnen we onze klanten optimaal adviseren over de keuze die het beste bij hen past", vertelt Johan Poulissen. “We zijn daarom verheugd dat Naim Audio sinds kort aan ons assortiment is toegevoegd.”.

“De apparatuur van Naim is met zorg ontworpen en er is gedacht aan de kleinste details. De vormgeving is uniek en van een afstand als zodanig herkenbaar. De sound is echt onderscheidend ten opzichte van andere merken, dat moet je zelf eens komen beluisteren”, aldus Johan Poulissen.

Rowan Dernee van Latham Audio “Ons dealernetwerk is met zorg opgezet. We zijn verheugd met Poulissen als nieuwe Naim-dealer. De presentatie, het assortiment en de kennis zijn van hoog niveau. Dat maakt Poulissen een uitstekende plek om Naim Audio te gaan ontdekken.”

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX ROERMOND
Poulissen.nl/producten/merk/naim


EDITORS' CHOICE