NIEUWSStassen Hifi

Stassen Hifi organiseert High-End Audio Show op 7 maart

Op zaterdag 7 maart organiseert Stassen Hifi in zijn Palazzo luisterkasteel een high-end audioshow met demonstraties van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts.

Sinds 1947 is het Engelse Rogers synoniem voor hoogwaardige audioapparatuur. Door creativiteit en innovatieve ideeën produceerde oprichter Jim Rogers een opeenvolging van consistent verbeterde en verfijnde systemen.

Nu, in zijn 73e jaar, brengt Rogers een aantal bekende beroemdeproducten opnieuw uit, evenals enkele nieuwe opzienbarende producten, te bewonderen tijdens de audioshow in het Palazzo luisterkasteel.

Ook te bewonderen is het eveneens uit Engeland afkomstige Audio Note, het merk van de Deen Peter Qvortrup. Vooral beroemd om haar single-ended versterkers en het out-of-the-box thinking bij het ontwerpen van haar producten door de twee genieën Andy Grove en Darko Greguras (later dit jaar ook bij Stassen Hifi).

Het Duitse Acapella Audio Arts, beroemd vanwege zijn geweldige hoornluidsprekers en gebruik van plasmatweeter en enige tijd geleden al in het assortiment van Stassen opgenomen, maakt het trio compleet. 

Vertegenwoordigers van Rogers, Audio Note en Acapella Audio Arts en natuurlijk het team van Stassen Hifi zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. De toegang tot de show is gratis, aanmelding is niet nodig.

Stassen High-End Audio Show
Zaterdag 7 maart, 10.30 - 16.00 uur 

Grotestraat 23 | 5931 CS Tegelen | www.stassen.nl

EDITORS' CHOICE