Demo The Ultimate System op zat. 22 febr. bij Listening Matters in Den Haag

Audiodealer Listening Matters in Den Haag geeft op zaterdag 22 februari a.s. een demonstratie van een aantal audiocomponenten die gezamenlijk worden aangeduid als The Ultimate System. In dit systeem wordt hypermodern gecombineerd met ambachtelijkheid. Belangstellenden zijn komende zaterdag vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur uitgenodigd om binnen te komen lopen om te luisteren naar The Ultimate System.

The Ultimate System op zaterdag 22 februari 2020 bij Listening Matters in Den Haag

Listening Matters BV is gevestigd in de winkel waar al sinds 2009 high-end audiosystemen worden verkocht onder de naam Chattelin Audio Systems BV. Na het vertrek van Peter Chattelin is eind 2019 de naam veranderd in waar het echt om gaat, het luisteren naar en genieten van muziek. Vandaar de nieuwe naam Listening Matters.

“Het doel is om een absolute top audiozaak te zijn. Een zaak die geen doorgeefluik is, maar waar vanuit passie, kennis en ervaring wordt gewerkt. Met een assortiment van topproducten die geselecteerd zijn op klank, kwaliteit en prijs,” aldus Listening Matters op zijn website.

Komende zaterdag 22 februari organiseert Listening Matters een demonstratie van een systeem dat louter bestaat uit topcomponenten. De uitnodiging luidt als volgt.

We hebben met Listening Matters de wind flink in de zeilen. Met de komst van Marc Bosman is ons team completer en enthousiaster dan ooit. Dat willen we vieren op zaterdag 22 februari. Met volgens ons het beste audiosysteem dat wij kunnen samenstellen. Waar hypermodern samengaat met ambacht. Waar de top van digitale audio laat horen dat er niks digitaals aan is. Waar duidelijk wordt waarom het gerenommeerde magazine The Absolute Sound aan het buizenmerk Zanden de 2020 Best Product Award heeft toegekend aan alle (!) Zanden versterkers. Waarom de creme-de-la-creme van audio engineering gewoon in Nederland werkt. Grimm uit Eindhoven en Mola Mola uit Groningen. Dat Kroma Audio echt de meest natuurlijk klinkende luidsprekers ter wereld maakt. Dat digitale en analoge bronnen prima samengaan. Zoals de Dr.Feickert draaitafel.

Dit allemaal in de set die 22 februari 2020 vanaf 10.00 voor je klaar staat. Vrije inloop tot 17.00 uur. Graag tot ziens!

Listening Matters: adres en contactgegevens

Listening Matters
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

Tel.: +31 (0) 70 – 363 2050
E-mail: contact@listeningmatters.nl
Website: https://listeningmatters.nl/EDITORS' CHOICE