NIEUWSRhapsody

Re-scheduled: Audio Research-show bij Rhapsody

Redactie Hifi.nl | 10 maart 2020

Op deze pagina kon je de afgelopen periode een aankondiging lezen voor een audioshow rond het merk Audio Research bij Rhapsody in Hilversum, op zaterdag 14 maart aanstaande. Bij dezen willen we je laten weten dat de show op 14 maart niet door kan gaan, en is verzet naar zaterdag 2 mei.

Als verklaring laat het team van Rhapsody weten in verband met de huidige coronasituatie geen onnodige risico's te willen lopen voor hun bezoekers en personeel. De shows bij Rhapsody zijn populair en trekken veel bezoekers. Omdat er niet gegarandeerd kan worden dat er geen bezoekers zouden komen die mogelijk besmet zijn, wordt het evenement uit voorzorg verzet.

De winkel is overigens wel gewoon geopend en klanten zijn gedurende de reguliere tijden welkom, er is binnen het team van Rhapsody niemand ziek; het event is louter uit voorzorg verzet. 

Rhapsody | Borneolaan 25, Hilversum

UPDATE: nieuwe showdatum op zaterdag 2 mei

"Beste mensen, 

De consequenties van het Corona-virus grijpen om zich heen en¬†laten ook de audiowereld en dus Rhapsody niet onberoerd.¬†Zoals jullie weten is de jaarlijkse high-end beurs in M√ľnchen gecanceld.¬†Onder andere naar aanleiding daarvan begonnen we te twijfelen¬†over wat we met onze show moesten doen.¬†Na reacties van klanten en toeleveranciers hebben we besloten¬†de Audio Research-show van 14 maart te verzetten,¬†zodat alle ge√Įnteresseerden de gelegenheid hebben om¬†¬†in alle rust van de show te komen genieten. De show wordt nu op zaterdag 2 mei gegeven.¬†Overigens, de apparatuur hebben we in huis en staat opgesteld.¬†Dus wil je langskomen, bel dan even en we maken een afspraak¬†voor een demo.¬†Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor¬†alle actuele informatie."

Harry en Michael | www.rhapsody.nl


EDITORS' CHOICE