NIEUWSRhapsody

Audio Research bij Rhapsody


Redactie Hifi.nl | 10 februari 2020 | Fotografie Fabrikant

Harry van Dalen verkoopt al 40 jaar Audio Research, waarvan al meer dan 30 jaar bij Rhapsody. "En dat is niet voor niets! Dit roemrijke merk met zijn grensverleggende producten bestaat nog steeds. Ze hebben, zoals echte ondernemers, hoogtepunten en dieptepunten gekend. Maar zie dat als rijping..."

"We hebben een poosje moeten wachten voor we weer een product te horen kregen dat ons verbaasde. Die kwam er met de introductie van de Reference 160 mono-eind-blokken waarmee Audio Research als vanouds de wereld van high-end-audio weer voor zich wist te winnen. En elke review bevestigde onze bevindingen: Audio Research is weer helemaal ‘back on top’ met muzikaliteit van het allerhoogste niveau."

Reference 6SE line stage + Reference 160S stereo amplifier

"We gaan de nieuwe stereo-uitvoering, de 160S, demonstreren in combinatie met de nieuwe Reference 6SE voortrap. Apparatuur van de hoogste kwaliteit. Het zal je niet verwonderen dat we dealer zijn voor deze unieke producten. We spelen tijdens de show met de TAD ONE TX luidspreker, NAGRA HD DAC X, SME Synergy draaitafel en Schnerzinger kabels en field elimination."

Rhapsody | Zaterdag 14 maart, 10.00 - 16.00 uur | Borneolaan 25, Hilversum

EDITORS' CHOICE