NIEUWS

ETI Research Legato: de beste AC power connectors?

Met de aanwinst van het merk ETI Research in het pakket van HNNY Benelux is er volgens HNNY aan de zoektocht naar de beste audioconnectoren toch echt een einde gekomen. Vanaf heden biedt het merk nu ook de beste netstekkers, genaamd Legato. Geen voodoo of andere nonsens, maar gewoon zeer degelijk en zwaar geconstrueerde stroomstekkers, aldus HNNY. 

ETI Research Legato: degelijke stroomstekkers

De in Capelle a/d IJssel gevestigde importeur HNNY was al distributeur van de audioconnectoren van het Australische merk ETI Research. HNNY heeft verheugd laten weten vanaf nu ook de stroomstekkers van ETI Research te kunnen leveren.

Wat maakt een stroomstekker goed volgens HNNY? Met name kennis van materialen en natuurwetten en niet voodoo of kleren-van-de-keizer verhalen zorgen er voor dat de Legato connectoren van ETI Research tot de allerbesten behoren, aldus HNNY.

Zo zijn de contactpennen gefreesd uit 1100 Series koper met een IACS waardering van 102%. Alle koperonderdelen zijn vervolgens gereinigd, verguld en cryogeen behandeld. Om EMI/RF instraling te voorkomen, wordt de connector gemonteerd in een hoogwaardige aluminium (6061) behuizing. Een zelfspannende polymeren trekontlasting met aluminium spanmoer maakt probleemloze toepassing van kabels tot een diameter van 20 millimeter mogelijk.

De Legato AC stroom connectors van ETI Research zijn verkrijgbaar in een Shuko en IEC uitvoering en vormen zo de uiteinden van het ultieme stroomsnoer tot een diameter van 20 millimeter. “Zelfs basisbekabeling zal klinken als een klok. Laat staan wat het met serieuze bekabeling doet,” voegt HNNY er aan toe.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie is te vinden op de website van HNNY.


EDITORS' CHOICE