Vacature: fulltime verkoopmedewerker HOBO hifi Den Bosch

HOBO hifi Den Bosch is op zoek naar een gedreven verkoper om het enthousiaste team te komen versterken. "Wij bieden onze klanten altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding, goed advies en persoonlijk maatwerk. Niet voor niets luidt ons motto: The hi-finest store in Holland. Ons groeiende bedrijf en ons streven naar 100% klanttevredenheid vraagt nu om uitbreiding, zodat wij die unieke beloftes waar kunnen blijven maken."

Omschrijving

Er is niets zo leuk als werken in een van de HOBO hifi winkels. Naast de premium hifi-producten die je in de sfeervolle winkel in Den Bosch aan de bezoekers mag demonstreren, geniet je zelf natuurlijk ook van al dat moois. Jouw doel is om iedere klant die de winkel binnenstapt te informeren, adviseren en vooral te voorzien van de mooiste beleving van muziek en beeld binnen het beoogde budget. Omdat wij ook goed advies en installatieservice bieden, ligt je werkterrein niet alleen in de winkel. Jij gaat ook de klanten thuis voorzien van de mooiste audio-/video producten, die je natuurlijk graag voor de klant installeert en waar nodig van uitleg begeleidt.

Functie-eisen

Als verkoper bij HOBO hifi moet je beschikken over een commerciële instelling. Die kan jij als geen ander combineren met een hoge mate van service, zodat je de retail-tijger die in je schuilt tevreden kan houden. Jij gaat voor scoren, maar wel met een tevredenstemmend eindresultaat en een positief gevoel bij de klant. Dankzij je liefde voor hifi, muziek en/ of film weet je waarom de juiste componenten het verschil maken waar onze klanten blij van worden. Je ervaring in de detailhandel (bij voorkeur consumentenelektronica) draagt bij aan je inzicht en kundigheid. Je woont bij voorkeur in de regio Den Bosch en bent bereid om ook op zaterdag en de koopavonden voor tevreden klanten te zorgen. Je bent communicatief sterk, voelt snel aan hoe je klanten het beste kan adviseren en natuurlijk heb je een representatief uiterlijk. Verder kan je goed in een klein team werken en steekt graag de handen uit de mouwen. Eigenlijk logisch, want al die zaken gaan je als rasverkoper natuurlijk af.

Wij bieden

Naast een aantrekkelijk marktconform salaris met vakantietoeslag en pensioensopbouw bieden wij je een geweldig leuke werksfeer waar alle neuzen dezelfde kant op staan. Het enthousiasme en de positieve sfeer die wij met elkaar inbrengen werkt aanstekelijk en natuurlijk genieten niet alleen onze klanten van de goede koffie. Je werkt dagelijks met de mooiste producten en dankzij trainingen en goede verkoopondersteuning weet je altijd waarover je praat. Mocht je toch even behoefte hebben aan rust, dan beschik je over 25 vakantiedagen. Daarnaast heb je recht op een interessante korting op onze mooie producten, zodat je ook ’s avonds en in het weekend (zondag en maandag, lekker rustig) van je werk weer je hobby kunt maken.

Ben je geïnteresseerd in de leukste baan als verkoper in Holland? Word jij gelukkig van tevreden klanten in combinatie met een goede omzet en geniet je zelf ook van een goede weergave van muziek en film? Stuur dan nu je sollicitatie voorzien van cv naar r.gulicher@hobo.nl.


EDITORS' CHOICE