NIEUWSiEar Tilburg

Vacature: ervaren verkoopadviseur bij iEar'


Redactie Hifi.nl | 22 januari 2020

Voor de vestiging in Tilburg is het team van iEar' op zoek naar een ervaren verkoopadviseur. Als verkoop adviseur ben je zelf verantwoordelijk voor een deel van de verkoop aan onze klanten. In de winkel benader je klanten actief en begeleid je hen in het totale verkoopproces.

Een verkoopadviseur voorziet klanten van de gewenste productinformatie en demonstreert daarbij de desbetreffende producten. Samen met de collega’s in het salesteam ben je verantwoordelijk voor een geordende winkel en een prettige winkel- en werksfeer.

Profiel

Je hebt grote affiniteit met audio/video apparatuur
Je beschikt over ruime productkennis
Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
Je hebt ervaring in de winkelverkoop van audio/video apparatuur

Je bent klantvriendelijk, pro-actief, enthousiast en communicatief vaardig
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Aanbod

iEar’ biedt je een uitdagende verkoopfunctie in één van de betere hifi-speciaalzaken met uitsluitend topproducten, waarbij leer- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. In een prettige werkomgeving ben je onderdeel van een team met muziekliefhebbers en audiofielen. Bij iEar’ worden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gehanteerd. Het betreft een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag).

Interesse?

Richt dan een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marijke@iear.nlVoor vragen over deze vacature kun je terecht bij Ron Geurts | tel: 088 – 5443510 | e-mail: ron@iear.nl

Kijk voor meer informatie over de winkel op hifi.nl/iear of iear.nl


EDITORS' CHOICE