NIEUWSRik Stoet

Weggeefactie 20 Jaar HiFi.nl: Revo SuperCD

Samen met Rik Stoet en importeur Monitor Audio Nederland ook vandaag weer een prachtig product in onze weggeefactie: de Revo SuperCD, een compleet muzieksysteem in één doosje. 

Revo SuperCD

De SuperCD is het nieuwste REVO ‘Super’-systeem. Hij heeft dus alle bekende ‘Super’-eigenschappen, maar completeert dat met een volwaardige cd-speler. Dat maakt hem tot het ultieme ‘super’-compacte digitale stereo muzieksysteem. Het cd-loopwerk accepteert cd’s, cd-r’s en cd-rw’s.

Het radiodeel omvat DAB, DAB+, FM (met RDS) plus Internetradio (met inmiddels toegang tot zo’n 30.000 zenders). Via de netwerkaansluiting (bedraad en draadloos) heb je toegang tot audioweergave vanaf computers en mediaservers (via DNLA) plus tot miljoenen muzieknummers in de cloud via Spotify Connect.

Dankzij Bluetooth met aptX-technologie stream je audio in cd-kwaliteit van elk hiervoor geschikt apparaat naar de SuperCD. De vele analoge en digitale in- en uitgangen bieden daarnaast nog veel meer aansluitmogelijkheden voor signaalbronnen. Met de UNDOK-technologie kun je draadloos muziek streamen naar andere compatibele apparaten in het hele huis (voor ‘multiroom’ audio). Als kers op de taart is er een geïntegreerde klok/wekker met instelbare slaap/sluimer-functie.

De Balanced Mode Radiator (BMR) is een gepatenteerd Revo-luidsprekerontwerp. De weergavekwaliteit van een vlakke paneelluidspreker is gecombineerd met die van een gewone conusluidspreker in een basreflexbehuizing. De Revo-specifieke digitale equalizer, de twee BMRs en de 40 W digitale versterker zorgen dan samen voor de zeer ruimtelijke weergave, het brede en vlakke weergavebereik en het opvallend diepe laag uit de zeer compacte behuizing. De SuperCD bedien je via de ‘joystick’ of voorkeuzetoetsen op het apparaat, met de aparte infrarood afstandsbediening en via de gratis UNDOK-app (Android en iOS).

Met de app bedien je ook de ‘multiroom’-omgeving en bijvoorbeeld de radiozenderselectie voor elke ruimte apart. De SuperCD ziet er uit als een ‘retro’-radio, dankzij de opvallend fraaie – klassiek vormgegeven – walnoten behuizing met aluminium voorpaneel. Maar onderscheidt zich, dankzij de modernste digitale technieken, door de hoge audioweergavekwaliteit en de grote hoeveelheid functies. 

Laat hieronder je e-mailadres achter en maak kans op een Revo SuperCD ter waarde van € 699. 

*DEZE DAG-ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN, DE WINNAAR HEEFT BERICHT GEHAD. 

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 


EDITORS' CHOICE