NIEUWS

Wekenlange Weggeefactie: 20 jaar HiFi.nl


Redactie Hifi.nl | 13 december 2019

We kondigden het eerdere deze week al aan, maar komen graag met een tweede teaser, want onze feestelijke jubileumactie is nog verder uitgebreid. In onderstaand bericht alle details, maandag aanstaande gaan we van start!

20 Jaar HiFi.nl

Het einde van het tweede decennium van de 21ste eeuw betekent ook voor HiFi.nl een mijlpaal die uitstekend op de komst van futuristische jaartal 2020 aansluit. Ons platform werd namelijk aan het einde van 1999 opgericht en viert daarom de twintigste verjaardag. Daar staan we graag even – of eigenlijk: uitgebreid – bij stil!

Daarom vind je de komende weken veel – heel veel – weggeefacties op HiFi.nl, in samenwerking met klinkende merken uit de hifi. Je vindt het gehele lijstje hieronder, inclusief een kekke afbeelding met alle logo's.

Weggeefactie: hoe het werkt

Vanaf maandag 16 december vind je iedere dag tot ten minste de tweede week van januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van de vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: je maakt onder meer kans op de Denon DHTS316H soundbar, de Devialet Phantom Reactor, maar liefst 700 euro korting op de Steenssen TT Grand, in-ears van Klipsch of een mooie hoofdtelefoon van Audio-Technica. Zeker de moeite om ieder dag even te kijken dus. 

HIFi.nl Partners-in-crime

EDITORS' CHOICE