NIEUWSiEar

Beentjes buiten bij Dynaudio: muziek en meer van Leo Blokhuis en Tessa Rose Jackson

Wie dit weekend een presentatie van Leo Blokhuis en/of een muzikale sessie met Tessa Rose Jackson mee wil pakken, moet er op tijd bij zijn; het is namelijk gezellig druk in de grote ruimte van Dynaudio, die deze dagen in het teken staat van The Beatles (en specifiek de 50ste verjaardag van het album Abbey Road).

Bij gelegenheid van de 50ste verjaardag van Abbey Road hebben we de afgelopen tijd wel meer Beatles-nieuwtjes gezien, waaronder het verschijnen van de speciale jubileumuitvoering van het album, en de opvallende pop-up store in hartje Utrechtwaar Dynaudio voor de audio mocht zorgen. In Tilburg wordt dat concept verder doorgevoerd, want gedurende de twee dagen van de Audio Show iEar' mag je op een vergelijkbaar Beatles-feestje rekenen. In verschillende sessies op beide dagen, die elkaar zowel opvolgen als een beetje organisch door elkaar heenlopen, dompelen Leo Blokhuis en Tessa Rose Jackson het publiek in Beatles-sferen.

Reken daarbij onder meer op Beatles-anekdotes van popmuziekexpert Blokhuis, wat de invloed van het Britse viertal is geweest op 50 jaar popmuziek, en natuurlijk een stukje muziek vanuit de aanwezige hardware. Tessa Rose Jackson op haar beurt zal in sessies met namen als 'Beatles Deconstructed' en 'Beatles Unplugged' vertellen over haar muzikale voorbeelden, en natuurlijk zelf de nodige muzikale hoogtepunten verzorgen. Om het geheel af te maken, worden er gedurende al deze sessies lootjes uitgedeeld aan de aanwezigen, waarmee bezoekers aan het einde van de set kans kunnen maken op mooie Beatles-prijzen, waaronder de exclusieve jubileumuitvoering van Abbey Road of een album van drummer Ringo Starr. 

De Special Guests van Dynaudio Benelux zijn beide dagen op de stand aanwezig. Tessa Rose Jackson vanmiddag ook nog, Leo Blokhuis is er morgen weer, want vanmiddag spoedt hij zich naar de studio voor de veertiende editie van de Nacht van de Popmuziek. 

Zaterdag 16 november (tijden onder voorbehoud)
14.00 - 14.30:  Tessa Rose Jackson (Beatles Unplugged)

Zondag 17 november (tijden onder voorbehoud)
11.00 - 11.45: Leo Blokhuis (verhalen en muziek)
11.50 - 12.30: Tessa Rose Jackson (Beatles Deconstructed)
13.05 - 13.45: Leo Blokhuis (verhalen en muziek)
13.50 - 14.30:  Tessa Rose Jackson (Beatles Unplugged)

Buiten deze sessies om ben je uiteraard van harte welkom voor demonstraties met de schijnwerpers op de Dynaudio Evoke, Dynaudio Confidence en Auralic G-Series.

EDITORS' CHOICE