NIEUWSiEar Tilburg

DALI Rubicon nu ook actief: primeur op Audio Show iEar'

Een groots aangepakte audioshow zoals die van iEar' is natuurlijk niet compleet zonder de nodige primeurs. En de eerste daarvan willen we maar al te graag alvast met je delen. DALI heeft namelijk het aanbod van actieve luidsprekers uitgebreid, en presenteert hier voor het eerst (wereldwijd!) de gloednieuwe Rubicon 2 C. 

"Bij DALI erkennen we het dilemma dat klanten moeten kiezen tussen hoge kwaliteitsprestaties en gebruiksgemak, waardoor zowel de analoge als digitale ervaringen tot leven komen. Daarom zijn we begonnen met het ontwikkelen van een oplossing die het beste van twee werelden samenbrengt, mét de mogelijkheid om te upgraden." Enter de DALI Rubicon in een moderne uitvoering.

DALI komt net als bij de introductie van de Callisto actieve speakers direct met twee modellen: de Rubicon 2 C statiefluidspreker en de 6 C vloerstaander. Aansturing werkt met de Sound Hub die we al kennen van de Callisto's. Je leest er binnenkort veel meer over, inclusief prijzen en beschikbaarheid van de modellen die je in het totale segment van DALI boven de inmiddels bekende Callisto's vindt. Bij dezen alvast een eerste aanblik!


EDITORS' CHOICE