NIEUWSOvergaauw

KEF en Hegel bij Overgaauw plus Leonard Cohen-event

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november organiseert Overgaauw in Leiden een tweedaags event rond KEF en Hegel, met demonstraties van een flinke selectie aan apparatuur uit de stal van GP Acoustics. De avond ervoor op donderdag 21 november ben je van harte welom voor een albumrelease met muziek van Leonard Cohen.

KEF & Hegel

Vrijdagmidag 22 november en zaterdag 23 november staat de winkel in het teken van KEF en Hegel, met demonstraties op EISA-winnaars KEF LSX en LS50W, de vloerstaande KEF R11 op een Hegel H120 en H390 en zelfs de KEF Muons zijn aanwezig. Je vindt alle informatie en tijden op de website, waar je je ook voor een onderdeel van voorkeur aan kunt melden.

Thanks For The Dance: albumrelease Leonard Cohen op 21 november

Zoals gezegd begint het feestje bij Overgaauw al een avond eerder, op donderdag 21 november. De dag voor de officiële release van Thanks For The Dance is er namelijk in samenwerking met Velvet Music Store in Leiden een luistersessie gepland en mag het album zelfs al worden verkocht.

Thanks For The Dance is het album van het postume afscheid van de Canadese zanger Leonard Cohen, dat zijn zoon Adam Cohen in samenwerking met een bijzondere groep muzikanten (onder andere Damien Rice, Richard Reed Perry, Feist en Patrick Watson) heeft afgemaakt. Thanks For The Dance is na het indrukwekkende You Want it Darker het definitieve afscheid van Leonard Cohen. Er wordt die avond gedraaid met de nieuwe Hegel H120 op de R11 vloerstaanders van KEF.

Donderdag 21 november | 19.00 uur inloop | 19.30 uur gaat de naald op de plaat | Aanmelden kan op de website


EDITORS' CHOICE