Dan D'Agostino bij Audioxperience: 14 september eerste show

De imposante versterkers van Dan D'Agostino zijn sinds deze zomer ook bij AudioXperience in Nuenen te vinden. "Maar eigenlijk laat de klasse van Dan D’Agostino zich niet omschrijven; dat moet je voelen", zo stelt Martijn Lavrijssen. "Dat is dan ook precies wat we gaan doen op zaterdag 14 september aanstaande. Je bent van harte welkom om in de showroom in Nuenen kennis te maken met de Dan D’Agostino Progression Series Pre- en Stereo Poweramp.

Martijn: "Het is de zoektocht van iedere fanatieke muziekliefhebber en de motivatie van iedere audiofiel: de pure beleving van dat magische moment waarbij de techniek verdwijnt, podium gevend aan de muziek in al zijn gloed en grootsheid. Alhoewel dat ideaalbeeld voor velen een utopie lijkt, is het precies wat zich begin juli in onze showroom afspeelde..."

Gehoor gevend aan ons verzoek om de Wilson Audio Sasha DAW’s de testen in de nieuwe luisterruimte besloot importeur Reference Sounds ook hun meest prestigieuze voor- eindversterkercombinatie beschikbaar te stellen. Alhoewel onze focus gericht was op het optimaal tot leven wekken van de Wilson Audio luidsprekers liet de kennismaking met de imposante Dan D’Agostino elektronica ons betoverd achter. Nieuwe definitie gevend aan de term High-End Audio was er maar één conclusie. Dan D’Agostino Master Audio Systems hoort thuis bij AudioXperience.

Dan D'Agostino

D’Agostino is echt grensverleggend goed! De kennis en kunde van Dan D’Agostino is onovertroffen. Na jarenlang aan het roer te hebben gestaan van Krell Industries besloot hij het dichter bij zichzelf te zoeken. Zijn enorme kennis en ervaring bundelend in ontwerpen die volledig vrij zijn van elk denkbaar compromis. Van de klasse van het aluminium freeswerk tot de extreme overhead van de voeding – alles maar dan ook alles ademt ultieme High-End uit. Het zijn met recht Master Audio Systems die trots gesigneerd worden door de meester zelf.

"Luisteren naar de klanken van Dan D’Agostino is een ervaring op zich. Elke noot heeft zoveel kleur en textuur. Je wordt gegrepen door het gemak en de vanzelfsprekendheid waarmee de luidsprekers leven in geblazen worden. Laagweergave krijgt een compleet nieuwe betekenis. Diepe baslijnen worden beter afgetekend, zijn beter te volgen en worden met meer drive en definitie neergezet zonder voller of overdreven te klinken. Een direct gevolg van Dan’s denken: hij start ieder ontwerp namelijk vanuit het streven volkomen stabiel te moeten zijn bij extreem complexe lasten. Dat gemak hoor je in ieder aspect terug. De vrijheid en gloed is verslavend terwijl elk detail ragfijn maar zonder enige stress of accent weergegeven wordt."

"Eigenlijk laat de klasse van Dan D’Agostino zich gewoon niet omschrijven, je moet het voelen. Dat is dan ook precies wat we gaan doen op zaterdag 14 september met de Dan D’Agostino Progression Series Pre- en Stereo Poweramp. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur voor een introductieshow.

AudioXperience | Spegelt 66, Nuenen | AudioXperience.com


EDITORS' CHOICE