NIEUWS

Nieuw YouTube-kanaal HiFi.nl

HiFi.nl bestaat in september 20 jaar. In die twee decennia hebben we aardig wat artikelen gepubliceerd - het artikelnummer van dit bericht is maar liefst 28.128. Verreweg de meeste van die nieuwsberichten, reviews, achtergronden en showverslagen zijn artikelen van enkele honderden tot vele duizenden woorden en natuurlijk mooie fotografie, maar in die twintig jaar hebben we ook regelmatig videocontent gemaakt om die stukken te ondersteunen. Met name showvisits, productpresentaties en de 'hoe werkt'-stukken van Jamie lenen zich goed voor een begeleidend filmpje. Die video's vind je voortaan op ons nieuwe YouTube-kanaal.

Waarom na al die jaren een nieuw kanaal? Sinds 1 juli jl. is BVDO de eigenaar van HiFi.nl en is ons platform niet langer onderdeel van FWD Media, waar je onder meer FWD Magazine en Homecinemamagazine.nl vindt. In de periode dat we bij dezelfde uitgever te vinden waren, zijn de diverse videokanalen gecombineerd tot één FWD-platform. Dat kanaal blijft logischerwijs onderdeel van FWD, dus vanuit HiFi.nl beginnen we nu met een schone lei. We hebben enkele recente video's overgenomen, maar komen binnenkort met nieuwe content - te beginnen bij onze verslaggeving van IFA 2019 in Berlijn.

Abonneren? Yes, please!

Uiteraard zijn we met deze switch niet alleen ons volledige archief en de views van al die video's kwijt, maar ook alle abonnees. Het nieuwe kanaal is pas net online, maar we willen het graag samen met jullie uitbouwen naar hetzelfde bereik dat we in de voorbije jaren wisten op te bouwen. Neem daarom eens een kijkje, je kunt je abonneren via deze link, of gewoon even checken welke recente video's we bij de splitsing met FWD hebben overgenomen om als eerste video's ons nieuwe videoplatfom in te leiden. Dan gaan wij alvast bedenken welke videoproducties -zoals onderstaand bezoek aan Sound United- we de komende periode kunnen gaan delen.


EDITORS' CHOICE