NIEUWSKEF

Master of Sound bij Chattelin: Hegel C55 en KEF Blade Two

Redactie Hifi.nl | 08 juli 2019 | KEF

Bij ons geen komkommertijd, zo laat het team van Chattelin Audio Systems weten. Op vrijdagavond 12 juli ben je bijvoorbeeld van harte welkom voor een nieuwe editie van de Master of Sound-show bij de speciaalzaak in Den Haag, volledig in het teken van het bekende duo KEF & Hegel.

"Op vrijdagavond 12 juli organiseren we in zomerse sferen een bijzondere nieuwe Master of Sound-show. Namens het high-end label TRPTK zal audio & mastering engineer Brendon Heinst een interessante presentatie en demo verzorgen. Namens KEF en Hegel is brand ambassador Johan Coorg van de partij."

Onderdeel van de presentatie is natuurlijk een uitgebreide luistersessie, waar twee primeurs voor aangewend worden: de nieuwe Hegel C55 5.0 surround eindversterker en de KEF Blade Two in 5.0 surround, net als in de TRPTK Studio. "Zo'n surround show met Blades is voor zover wij weten nog nooit in de wereld gedaan", vertelt Ben van Leliveld. "Leuk ook om de nieuwe Hegel C55 in te zetten zoals deze is bedoeld. Ook dat is een Benelux primeur!" Voor hapjes, drankjes en ijsjes wordt gezorgd.

Master of Sound-show bij Chattelin
Vrijdagavond 12 juli, 19.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Gezien het beperkte aantal plaatsen graag even een e-mail naar info@chattelin.nl

MERK

EDITORS' CHOICE