NIEUWSBender Hifi

Huisconcert Mathilde Santing bij Bender hifi op 10 mei

Redactie Hifi.nl | 03 mei 2019 | KEF

Vrijdagavond 10 mei aanstaande komt Mathilde Santing een intiem huisconcert verzorgen in de Vleugelzaal van Bender hifi aan de Steenstraat te Arnhem. Het is de eerste keer in de historie van Bender hifi dat een dergelijk huisconcert verzorgd wordt.

Vorig jaar heeft Mathilde Santing in samenwerking met KEF ter ere van haar 60ste verjaardag een nieuw album uitgebracht. "Als dealer van onder andere KEF zijn we zeer verheugd met dit bijzondere concert", aldus Harald Strik, eigenaar van Bender hifi. Op de Facebookpagina van de speciaalzaak volgt meer informatie.

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. "Het belooft een leuke, interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!"

Het betreft een besloten concert, aanmelden is gratis maar wel noodzakelijk. Kijk snel op de Facebookpagina als je er 10 mei graag bij wil zijn, er is nog een aantal plaatsen vrij. | Bender hifi | Steenstraat 54, Arnhem

MERK

EDITORS' CHOICE