Chattelin Music 3.0-event voor jongeren

'Chattelin goes Music 3.0' op vrijdag 29 maart. Wat dat betekent? Een audio-event voor en door jongeren (van 18 tot midden 30) om jongeren te laten kennismaken met de betere, betaalbare head-fi en hifi. 

"Jij bent jong en houdt van muziek. Dan hebben wij een 'vet' event voor jou. Vrijdag 29 maart 2019 vanaf 17.00 uur ben je welkom om bij ons te zien en te horen wat de betere head-fi en hifi jou kan bieden. Dat betekent aan onze Music Bar lekker luisteren naar naar je favoriete tracks. Op betere en toch betaalbare hoofdtelefoons. Zo hebben wij de fenomenale Mobius koptelefoon in huis, 5.1 sound. Zeer geschikt voor gaming, Netflix en muziek. Of een portable player ter grootte van een smart watch."

"In onze grote 'Living Room' kan je zelf ervaren hoe je favoriete muziek klinkt op betere actieve luidsprekers. Net zo makkelijk te bedienen als een Sonos maar veel betere geluidskwaliteit en mooi design! Het wordt leuk en gezellig. Voor snacks en drank zorgen wij. Toegang is gratis, je hoeft je niet aan te melden. Oh ja, iedereen vanaf 18 jaar is welkom! Wij denken dat iedereen tot 35 jaar het naar z'n zin zal hebben. Graag zien we je op 29 maart!"


EDITORS' CHOICE