NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio-dealerschap en show bij AudioXperience


Redactie Hifi.nl | 19 februari 2019 | Wilson Audio

AudioXperience in Nuenen is dealer geworden van de luidsprekers van het Amerikaanse Wilson Audio en viert dat op zaterdag 23 maart met een uitgebreide luistershow.

"Wij zijn best een beetje trots", zegt Michael Huigen van importeur Reference Sounds. "Trots op onze merken en trots op de wereldwijde erkenning van hun klasse. Wilson Audio staat al sinds midden jaren 80 aan de absolute top van high end audio en is wat ons betreft de laatste jaren steeds verder boven die top uitgestegen. De door functie gevormde luidsprekers reflecteren de denkwijze van hun creator waarbij timing één van de belangrijkste pijlers is. Dat de meest prestigieuze kabel en elektronica fabrikanten zoals Transparent Cable en Dan D’Agostino bij hun productie vertrouwen op de kwaliteiten van Wilson Audio is dan ook geen wonder: geen enkele luidspreker komt zo dicht bij ‘the real thing’ als een Wilson Audio."

"De afgelopen maanden hebben we onze spierballen in het geheim al een paar keer laten rollen en hebben we de machtige Wilsons af laten zakken naar het Brabantse Nuenen. Nu kunnen we het dan eindelijk echt met jullie delen: AudioXperience is Wilson Audio-dealer geworden en heeft de Sabrina en Yvette opgenomen in de showroom. Om dat te vieren organiseren we op zaterdag 23 maart een informatieve Wilson Audio Show waarbij we onze gezamenlijke trots in de vernieuwde en waanzinnig fraaie showroom van AudioXperience met u delen!"

Je bent op 23 maart van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur | audioxperience.com I referencesounds.nl

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »