NIEUWSAudio Note

Audio Note-show bij Stassen

In samenwerking met importeur XFI Audio organiseert Stassen Hifi in Tegelen op vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari een show rond de high-end apparatuur van Audio Note.

"Er zijn talloze merken die de emotie trachten te raken", zo luidt de uitnodiging voor het luisterweekend. "Audio Note lukt dit moeiteloos eenvoudig. Geen eindeloos torenhoge resoluties of zogenaamde mooie plaatsing. "Wat telt is het het gevoel te hebben erbij te zijn, geraakt te worden, ieder met daarbij zijn eigen beeld. Audio Note kan dat."

"Wij zijn er trots op Audio Note dealer te zijn. Om de bijzondere muziekervaring van AudioNote bij u te krijgen,hebben we daarom een evenement gepland. Op 15 februari van 15.00 uur tot 20.00 uur in de avond en op 16 februari van 10.00 tot 16.00 uur hebben wij meerdere Audio Note setup’s voor u klaar staan. De demonstraties worden verzorgd door Audio Note zelf en onze importeur XFI Audio."

Een gewaagde toevoeging aan de show is de aanwezigheid van live muziek. Vincent Bélanger, een uitstekend professioneel cellist, zal met enige regelmaat live muziek ten gehore brengen. "U kunt dan vergelijken hoe dichtbij AudioNote komt om deze live-ervaring te bieden."

Aanmelden

Vanwege beperkte plaatsen word je verzocht om je even aan te melden. Dat kan door een mailtje te sturen naar listen@stassen.nl met je naam, woonplaats, en bezoekdatum.


EDITORS' CHOICE