NIEUWSStassen Hifi

In memoriam ing. Matthieu Stassen van Stassen Hifi te Venlo

Sinan Kökbugur | 03 januari 2019

Matthieu Marie Stassen, een markante persoonlijkheid uit de hifiwereld in Nederland, is gisteren op 2 januari op 87-jarige leeftijd overleden, zo heeft het team van Stassen Hifi te Venlo laten weten. Stassen was onder ander de drijvende kracht achter de ontwikkeling van het Palazzo Luisterkasteel in Tegelen. Vanwege de uitvaart is het Luisterkasteel aanstaande zaterdag 5 januari gesloten.

Ing. Matthieu Marie Stassen: 18 oktober 1931 - 2 januari 2019

Het team van Stassen Hifi te Venlo heeft laten weten dat oprichter en drijvende kracht Matthieu Stassen op 2 januari 2019 op 87-jarige leeftijd is overleden. Stassen Hifi heeft een korte verklaring gegeven n.a.v. het overlijden diens oprichter.

Vandaag 2 januari 2019 is Matthieu Stassen op 87-jarige leeftijd van ons heengegaan.

In 1955 richtte Matthieu Stassen ingenieursbedrijf Math Stassen NV. op. Wat hij samen met zijn vrouw liet uitgroeien tot Stassen Hifi aan de Vleesstraat te Venlo.

Een bijzondere man met bijzondere ideeën, een pionier van het eerste uur. Zo ontwikkelde hij in 1971 het concept van luisterkamers wat resulteerde in het Palazzo Luisterkasteel te Tegelen. Tot op heden een bijzondere Hifi-ervaring voor elke bezoeker.

Ook in zijn latere jaren is Matthieu Stassen zeer actief betrokken geweest bij Stassen Hifi.

I.v.m. de uitvaart is aanstaande zaterdag 5 januari het Luisterkasteel gesloten. De familie heeft ons verzocht de details te delen voor wie bij de uitvaart aanwezig wil zijn.

Team Stassen Hifi


EDITORS' CHOICE