Poulissen opent demonstratieruimte voor inbouwluidsprekers

Redactie Hifi.nl | 11 december 2018

Poulissen Audio Video Center in Roermond presenteert met trots haar nieuwe Custom Install demonstratieruimte voor haar aanbod aan inbouwluidsprekers en apparatuur. "Gelet op de toenemende vraag naar Custom Install vinden we het belangrijk ook op dit vlak onderscheidend te zijn en een optimale beleving aan onze bezoekers te bieden."

In de demonstratieruimte zijn op overzichtelijke wijze een reeks inbouwluidsprekers van de bekende Engelse luidsprekerfabrikanten Bowers & Wilkins, KEF, Monitor Audio en het Deense Bang & Olufsen ondergebracht. Alle luidsprekers zijn demonstratieklaar aangesloten en daardoor direct met elkaar te vergelijken. De kast waarin onder meer de versterkers en de streamingapparatuur staan opgesteld, is bewust zichtbaar gehouden. Op een grote flatscreen worden ook alle bedieningshandelingen, die normaal op de tablet plaatsvinden, zichtbaar gemaakt. De gebruiksvriendelijkheid van de bediening kan zo zelf worden beleefd.

"Naast het luisteren naar kwalitatief hoogwaardig geluid is in de demonstratieruimte te zien hoe luidsprekers bijna onzichtbaar in het interieur kunnen worden weggewerkt. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, loop dan eens binnen of maak een luisterafspraak om zelf het mooiste geluid te ervaren."

De nieuwe Custom Installs-website vind je op custominstalls.poulissen.nl.


EDITORS' CHOICE