Hifi-tips voor de donkere avonden: shows bij Praalder

December is de feestmaand, maar ook de periode van de lange, donkere avonden. Praalder in Den Haag nodigt je op een aantal van die avonden uit om gezellig aan te schuiven voor een aantal audiodemo's rond KEF, Arcam en Primare. 

Donderdag 13 december: KEF & Hegel

Joas van Elsacker van KEF/GP Acoustics demonstreert de streamer-/versterkerlijn van Hegel op de nieuwe KEF R-Serie luidsprekers. Het middelpunt van de avond is de gloednieuwe KEF LSX, de alles-in-één-oplossing van de Engelse luidsprekerfabrikant.

Donderdag 13 december, 19.00 - 21.00 uur | Praalder Audio/video centers

Donderdag 20 december: Arcam

Ewald Verkerk van Arcam-importeur Terrason Audio is deze avond aanwezig om je mee te nemen op een reis langs prachtige muziekopnamen afgespeeld op de high-end apparatuur van Arcam, waarbij met name de SA10 en SA20 versterkers centraal zullen staan.

Donderdag 20 december, 19.00 - 21.00 uur | Praalder Audio/video centers

Maandag 24 december: Primare

De kerstdagen lekker gevuld, maar nog geen plannen op de dag vóór kerstavond? De nieuwe Prisma-serie van Primare staat deze gehele dag in de spotlights. In de compacte behuizing van de fraai ontworpen Primares vind je serieuze versterking en high-end d/a-conversie om een luidsprekerpaar van niveau aan te sturen; Ruud Grijpma brengt je met een imponerende muziekbeleving in kerstsferen!

Maandag 24 december, 10.00 - 17.00 uur | Praalder Audio/video centers

MERK

EDITORS' CHOICE