Audioshow met Vitus Audio, Alluxity en ZMI Audio

Redactie Hifi.nl | 19 november 2018 | Fotografie Fabrikant

Zaterdag 24 november aanstaande kun je bij AudioCentrum Veenendaal terecht voor een audioshow met Vitus Audio, Alluxity, Innuos netwerkspelers en speakers van ZMI-Audio uit Nederland. 

Er zal gespeeld worden met de Alluxity Amp versterker en Alluxity Media One netwerkspeler, die de ZMI Cephei 5.05 speakers aan gaan sturen. De ZMI speakers kenmerken zich door een Open Baffle. In het geval van de Cephei 5.05 doen een 25mm tweeter en een 220mm mid/low-woofer het werk. Met een frequentiebereik van 38-22.000Hz geeft deze speaker al een gedegen laag, open soundstage en een natuurlijke dynamiek.

De Alluxity set is het verlegen zoontje van de Vitus Audio hifi-icoon. "Een set die op zeer hoog niveau speelt, totaal niet de aandacht trekt, maar gewoon doet wat'ie moet doen", aldus de organisatie. "Het wordt tijd dat audiominnend Nederland kennis maakt met deze pareltjes."

Daarnaast zal er een set staan die bestaat uit de Vitus Audio RIA 101, Innuos Zen netwerkspeler en de ZMI-Cephei 20.2 speakers (foto boven). Deze speakers zijn het grotere broertje van de Cephei 5.05. Omdat de RIA 101 met een erg mooie DAC kan worden uitgerust, zal dat gedemonstreerd worden met de Innuos netwerkspeler.

Alle bekabeling is van Tellurium Q. Meer informatie vind je in de showagenda van RealFineAudio, mede-organisator van de show, en op de website van ZMI-Audio. De show vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur aan de Wiltonstraat 36 in Veenendaal (gratis parking).


EDITORS' CHOICE