NIEUWSHans Audio

Vernieuwde kennismaking met Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor bij Hans Audio

In het weekend van 24 & 25 november kun je bij Hans Audio terecht voor een luistershow met in de schijnwerpers de producten van Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor.

Audio Analogue

Het Italiaanse Audio Analogue is opgericht in 1995 door Giueseppe Blanda in Toscane. De producten van Audio Analogue staan voor Italiaanse schoonheid en liefde voor muziek. De producten worden hedendaags nog steeds door de familie Blanda, samen met een trouwe vaste groep medewerkers, in Itali√ę ontwikkeld.

Onder het genot van een Italiaanse lekkernij zal Giuseppe het gehele assortiment van Audio Analogue met je doornemen, vanaf de AA Cento ge√Įntegreerde versterker tot aan de Bellini en Donizetti voor-/ eindversterker.

Monitor Audio

Het innovatieve Engelse Monitor Audio is voor de meeste een vertrouwde speler op de markt. Samen met de versterkers Audio Analogue vormen ze een heerlijke muzikale combinatie. Als dealer van Monitor Audio heeft Hans Audio de gehele Gold en Platinum serie in het assortiment, dus ook het topmodel de PL500 II. Deze wordt dit weekend gedemonstreerd op de Bellini & Donizetti voor- en eindversterker.

In de andere twee luisterruimtes staan opgesteld de Puccini Anniversary met de PL100ll en/of PL200ll en de AA Cento in combinatie met de Gold 100 en Studio.

Het gehele weekend wordt er afwisselend gedraaid op verschillende draaitafels van Transrotor en ben je ook in de gelegenheid om een aantal mooie audiofiele platen te beluisteren. Deze nieuwe platen zijn zorgvuldig gekozen door Henk Guldemeester van Audiovinly.nl. die ook aanwezig zal zijn. Normaal zijn deze platen alleen in de webwinkel verkrijgbaar, maar voor dit weekend neemt Henk wat aanraders mee die te beluisteren zijn en eventueel via webwinkel te bestellen zijn.

Het weekend heeft ook een feestelijk tintje, want als winkel bestaat Hans Audio 7 jaar en dit wordt niet overgeslagen. Mag het team van Hans Audio je verwelkomen op 24 en/of 25 november? 

Hans Audio is gevestigd aan het trein- en busstation van Hoorn en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (betaald parkeren). Je bent van harte welkom op zaterdag 24 november van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 25 november van 11.00 tot 16.00 uur.

Hans Audio | Stationsweg 6-7, 1621HZ Hoorn | 0229-756950


EDITORS' CHOICE