Head-fi Show Beter Beeld & Geluid op 9 en 10 november

Redactie Hifi.nl | 09 november 2018 | Fotografie Fabrikant

Op vrijdag 9 november en zaterdag 10 november is het in de Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid weer feest voor hoofdtelefoonliefhebber. Dan organiseert het team van Beter Beeld & Geluid namelijk een nieuwe editie van de Head-fi Show met de crème de la crème op hoofdtelefoongebied.

Enkele voorbeelden van nieuwe producten die je er mag verwachten, zijn de Viva Egoista hoofdtelefoonversterker (foto rechts), de nieuwe Ananda, HE1000 SE, HE6SE én Shangri-La JR van Hifiman, en de hele lijn van Audeze inclusief de LCD-4Z (foto onder) en LCD-2 Closed back.

Final Audio bracht met de D8000 een legendarisch model op de markt, dat door meerdere mastering/studio-technici al uitgeroepen is tot favoriete hoofdtelefoon. Ook die zal daarom van de partij zijn. 

Wat betreft elektrostatische modellen zullen naast de eerder genoemde Shangri-La JR ook de MrSpeakers Voce en de onvolprezen Sonoma M1 demonstratieklaar staan.

Daarnaast is het in-ear assortiment van Beter Beeld & Geluid verder uitgebreid en voeren ze nu onder andere 64 Audio, Dita, Final Audio en Campfire Audio. Ook wat betreft draagbare spelers zijn er mooie modellen te zien en horen, waaronder van Astell & Kern, Shanling en Questyle. De Shanling M0 DAP moet je gehoord hebben met een mooie in-ear of Meze Audio Classics 99 om te weten hoe goed en betaalbaar portable audio is geworden!

Details

Je bent op vrijdag 9 en zaterdag 10 november van harte welkom om langs te komen tussen 11.00 en 17.00 uur om te komen luisteren. Neem gerust eigen hoofdtelefoon/DAP/versterker mee als je e.e.a. wilt vergelijken!

Beter Beeld & Geluid | 1ste Oosterstraat 2, Hilversum


EDITORS' CHOICE