NIEUWSBender Hifi

Stevige audioshow bij Bender Hifi op 13 en 14 oktober

Op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober organiseert Bender hifi een show waarin maar liefst tien merken centraal zullen staan: Naim Audio, Neat Acoustics, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega, Totem en The Chord Company. In de geheel vernieuwde winkel staan diverse modellen van deze fabrikanten opgesteld.

Showprimeurs

Een audioshow is geen audioshow zonder primeurs. Daarom mag je het weekend van 13 en 14 oktober onder meer rekenen op de nieuwe versterkerserie van Cambridge Audio, ‘Edge’ - bestaande uit de Edge NQ, Edge A en Edge W. Bender hifi zal deze als eerste in Nederland laten zien en horen. Daarnaast onder meer aanwezig: de Hegel H590, de Naim NDX 2, en tal van andere primeurs. De vleugelzaal en de pianozaal achter de winkel bieden voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen, aldus de organisatie.

Er zijn doorlopend meerdere demo’s in verschillende ruimtes, waarbij je naar je eigen favoriete muziek kunt luisteren. Breng daarom vooral je eigen muziek mee. De demo’s worden door de aanwezige importeurs verzorgd, Bender Hifi zorgt voor koffie & thee

Stuwende kracht achter Bender Hifi, Harald Strik, nodigt je van harte uit!  

Details

Wat: grootse audioshow rond 10 smaakmakende merken
Waar: Bender Hifi – Steenstraat 54 – Arnhem | benderhifi.nl
Wanneer: 13 en 14 oktober van 11.00 tot 17.00 uur

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het eveneens 250 meter lopen. 

Over Bender Hifi 

Bender hifi is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van de beste muziekbeleving. "Bij het samenstellen van de juiste componenten voor een audio-installatie zijn wij in staat uw muzikale dromen uit te laten komen. Immers beleeft eenieder muziek op z'n eigen manier!"


EDITORS' CHOICE