NIEUWSTivoli Audio

Tivoli Audio Music System Home en meer

Tivoli Audio heeft serieuze plannen voor de zomer. Het merk presenteert op High End München tal van huis-, tuin- en keukenoplossingen voor audio binnen, buiten en onderweg. Ook is er de nieuwe Music System Digital, qua alles-in-één oplossing weer een echte Tivoli.

Volop nieuws dus van Tivoli Audio op de stand in München, met onder meer de compacte Andiamo Bluetooth-speaker (foto rechts) en de Fonico draadloze in-ears, beide uit de nieuwe Go-lijn van het merk. Ook is er de Model CD, een fraaie ronde cd-speler die je muziek via wifi naar Tivoli's ART speakers streamt. 

Tivoli Music System Home

De Music System Home is een slim alles-in-één systeem zoals je dat van het Amerikaanse merk mag verwachten. Uitgerust met FM, DAB+, Bluetooth, wi-fi, een cd-speler en Alexa stembediening. 

De oplettende lezer ziet overigens 'Music System Digital' op onderstaande model staan. Dat is uiterlijk exact hetzelfde apparaat, maar dan zonder wifi en zonder Alexa. De nieuwigheden van Tivoli worden later in de zomer verwacht, vermoedelijk in september, terwijl de Andiamo uit de Go-serie alvast volgende maand verschijnt.


EDITORS' CHOICE