ARTIKEL

Home Cinema 2018: alle televisies op de markt

Op de CES in januari hebben alle grote fabrikanten laten zien wat we dit jaar kunnen verwachten, onder meer wat betreft tv’s. Samsung, Philips, Sony, Panasonic en LG: er komen jaarlijks aardig wat nieuwe toestellen op de markt. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende technieken en home cinema-termen als Ultra-HD en HDR 10+. Gelukkig is er op zustersite Homecinemamagazine.nl een zeer uitgebreid overzicht te vinden.

In dat overzicht, het enige complete totaalplaatje voor ons taalgebied, vind je ook de nieuwste audiosystemen, Blu-rayspelers, receivers, draadloze speakers en soundbars. De lijst wordt bovendien continu bijgewerkt, zodat je op één pagina voor het gehele jaar alle nieuwe producten en belangrijke ontwikkelingen per fabrikant bij elkaar vindt, mét tal van linkjes naar meer informatie, achtergronden, nieuws en reviews. Zodat je weloverwegen die nieuwe aanschaf kan doen als de sportzomer weer voor de deur staat!

Je vindt het Home Cinema 2018-overzicht via deze link.

Tips, adviezen en reviews

Met het grote aanbod van home cinema-producten zie je mogelijk door de bomen het bos niet meer, en als je al producten gekocht hebt wil je deze natuurlijk optimaal instellen en gebruiken. Om je op weg te helpen hebben we bovendien ook nog eens een zeer complete home cinema informatiegids opgesteld. Enjoy!


EDITORS' CHOICE