NIEUWS

Primeurs Dynaudio en T+A op ISE 2018

Van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari aanstaande is de RAI in Amsterdam weer het domein van de ISE, het jaarlijkse event van Integrated Systems Europe. Voor het tweede jaar op rij blijkt drie beursdagen niet genoeg voor alles wat er te ontdekken valt, waardoor de show opnieuw vier dagen zal bestrijken. Alle gelegenheid dus om de allernieuwste hardware te ontdekken - 贸贸k van high-end audiomerken, waaronder Dynaudio en T+A.

Nu we de nieuwsvoorziening rond CES 2018 aan het afronden zijn - woensdag aanstaande verschijnt er nog een verslag van Theo Wubbolts, die voor HiFi.nl op zoek ging naar high-end audio in het Venetian in Las Vegas -, kunnen we alweer vooruitkijken naar het volgende internationale evenement: ISE in Amsterdam. Van twee interessante merken weten we inmiddels wat we daar mogen verwachten: nieuwe modellen custom install van Dynaudio en diverse primeurs van het Duitse T+A, waaronder de Talis luidsprekers van aluminium.

Dynaudio en T+A tijdens聽ISE 2018

Dynaudio presenteert tijdens ISE 2018 nieuwe modellen in de Custom Install serie. Deze nieuwe modellen bestaan onder andere uit een aanvulling op de vorig jaar ge茂ntroduceerde S4-serie en聽de introductie van de tijdens ISE 2017 als prototype getoonde modulaire LCR-inbouwluidsprekers.

Overigens staat er ook in de categorie Home Audio nieuws van Dynaudio op de rol, maar dat houdt het merk nog even onder de petto. Wel wordt er gesproken van een wereldprimeur...聽

T+A Elektroakustik 鈥 in Nederland vertegenwoordigd door Dynaudio Benelux - zal eveneens op de ISE aanwezig zijn. In 2017 heeft het Duitse merk gewerkt aan de voorbereiding van al haar apparaten op systeemintegratie. Daarnaast zullen zowel de nieuwe聽MP8 multispeler聽als de splinternieuwe aluminium TALIS S 300 en R 300 luidsprekers op de T+A stand te zien zijn.

De ISE wordt gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 Februari in de RAI Amsterdam en is uitsluitend toegankelijk voor de vakhandel. De stand van Dynaudio is te vinden in hal 7-H215, T+A staat in hal 5-R98.


EDITORS' CHOICE