Presentaties Melco muziekservers bij Lexicom

Op vrijdagavond 27 en de gehele zaterdag 28 oktober ben je van harte welkom bij Lexicom Multimedia in Leidschendam voor een uitgebreide demonstratie van de muziekservers en -opslag van Melco. Presentatie is in handen van Alain Ainslie, general manager audiophile storage products van Melco.

Op vrijdagavond (19.00 uur) en op zaterdag (10.30 en 12.00 uur) zal Alan uitleggen waarom Melco servers muziek beter kunnen weergeven dan mogelijk is vanaf een willekeurige NAS. Hij zal zijn uitleg ondersteunen met demonstraties en laten horen waarom Melco beschouwd wordt als één van de marktleiders als het gaat om gaat om opslag van muziekdata. Ook komt aan bod het gebruik van een Melco muziekserver direct gekoppeld aan een DAC met een usb-verbinding.

Vragen die beantwoord en gesteld kunnen worden zullen gaan over:

  • het waarom van een dedicated muziekserver;
  • rechtstreeks met usb koppelen of over Ethernet streamen;
  • het voordeel van een tweede Ethernetpoort op een Melco;
  • waarin een Melco afwijkt van een universele oplossing;
  • opslagtechniek in de Melco muziekserver.

Alan Ainslie heeft eerder voor Chord Electronics en voor Naim Audiogewerkt en brengt een schat aan ervaring mee als het gaat over het streamen en opslaan van muziek. 

Aanmelden

Er is veel ruimte om te luisteren naar en om vragen te stellen over de ontwerpen van Melco. Voor een bezoek op vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur word je verzocht om je aan te melden omdat het aantal plaatsen beperkt is, op zaterdag ben je van 10.00 tot 17.00 uur van harte uitgenodigd om zonder afspraak binnen te lopen. Alan zal op zaterdag zijn demo’s starten om 10.30 uur en 12.00 uur, later in de middag is hij niet zelf aanwezig maar kan het team van Lexicom Multimedia alles haarfijn uitleggen.

Toegang is gratis, je vindt Lexicom aan de Leidsekade 1, 2266 BG in Leidschendam.

Lees ook de review van de Melco N1AH40 

MERK

EDITORS' CHOICE