NIEUWSMartin Logan

Electrostatic Event bij Hifi Studio Wilbert met Martin Logan, Roon en Stax

Redactie Hifi.nl | 26 oktober 2017 | Martin Logan

Benieuwd naar de nieuwe Martin Logan Masterpiece ESL 11A of eens in alle rust de sensatie ervaren van een electrostatische hoofdtelefoon van Stax? Kom dan zondag 29 oktober naar Hifi Studio Wilbert in Utrecht, waar de hele middag in het teken zal staan van deze twee merken. 

In de luisterruimtes op de eerste en tweede verdieping staan de nieuwe luidsprekers van Martin Logan centraal. De twee super-sets die worden gedemonstreerd zijn: 

1 De Naim Uniti Nova op de Martin Logan ESl-X

2 De dCS Rossini met de nieuwe Moon 600i V2 op de Martin Logan Masterpiece ESL 11A

Een derde luisterruimte is speciaal ingericht om in alle rust de sensatie te ervaren van de hoofdtelefoons van Stax. Op verschillende opstellingen zijn vier Stax-voedingen en vier Stax hoofdtelefoons te beluisteren, waaronder het vlaggenschip, de Stax SRM T8000 voeding mét de Stax SR009 hoofdtelefoon.

Ook is er de mogelijkheid om de dynamische hoofdtelefoons van Grado, Sennheiser en Focal aan de tand te voelen. Tevens is er gelegenheid om Roon compleet in werking te zien en zelf te gebruiken.

Aanmelden 

Aanmelden voor de demonstraties op 29 oktober doe je via deze link. Je kunt dan zowel voor de Martin Logan Masterpiece ESL 11A als de Stax hoofdtelefoons een tijdstip kiezen: 12.00, 13.00, 14.00 of 15.00 uur.

Electrostatic Event Hifi Studio Wilbert
Zondag 29 oktober vanaf 12.00 uur
Korte Jansstraat 11, 3512 GM Utrecht

EDITORS' CHOICE