Meridian Reference 800- en MQA-demo bij Van Duppen Audio

Met de 818V3 Reference Core introduceerde Meridian de eerste voorversterker / DAC met MQA decodering. Nu is er ook de 857 Reference Eindversterker, de beste en krachtigste eindversterker die Meridian ooit gebouwd heeft en ideale partner voor het aansturen van zeer hoogwaardige passieve luidsprekersystemen.

De 857 eindversterker is ontwikkeld om Hi-Res Audio optimaal te laten presteren, breedbandig en met minimale terugkoppeling voor extreem geringe vervorming en hoge mate van muzikaliteit binnen het hele akoestische bereik. Daarbij stuurt hij dankzij zijn forse vermogen en reserves - 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! – moeiteloos iedere luidspreker aan. Een echte referentie versterker dus!

Het Dreamteam 857 Reference Eindversterker en 818 Reference Audio Core zullen gedemonstreerd worden op het topmodel Coax 711 luidsprekers van Piega. Deze luidsprekers beschikken over een unieke coaxiale Ribbon unit voor de midden- en hoge tonen en leveren een zeer transparante snelle en natuurlijke weergave. Deze breedbandige weergevers zijn dus bij uitstek geschikt om de fraaie akoestische kwaliteiten van het Meridian systeem te demonstreren.

Nu de meeste grote platenlabels zich hebben gecommitteerd aan MQA neemt de hoeveelheid muziek in MQA kwaliteit snel toe en wordt het steeds interessanter om er serieus mee aan de slag te gaan. Ook voor de kleinere budgetten heeft Meridian fraaie oplossingen zoals de Explorer-2 USB DAC of 218 Controller.

Importeur Viertron zal aanwezig zijn voor fraaie demonstraties en alle in- en outs op het gebied van MQA en Meridian. Wilt u hier meer over te weten komen, dan bent u op vrijdagavond 8 september van harte welkom bij Van Duppen Audio. Aanvang 19.00 uur.

Adres- en contactgegevens

Van Duppen Audio
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
www.van-duppen.nl


EDITORS' CHOICE