NIEUWSPanasonic

Panasonic introduceert draadloze hoofdtelefoon genaamd RP-HTX80B

Het Japanse Panasonic heeft vandaag een uitbreiding van het assortiment draadloze hoofdtelefoons aangekondigd. Het nieuwe model, genaamd RP-HTX80B, is voorzien van geavanceerde technologie en heeft een modieus retro-ontwerp. De RP-HTX80 beschikt over bluetooth en kan ook worden gebruikt om handsfree mobiel mee te bellen. Bovendien kunnen luisteraars tot twintig uur lang ononderbroken luisterplezier beleven zonder het gedoe van kabels.

Panasonic RP-HTX80B: drivers en functies

De RP-HTX80B van Panasonic, dat volgend jaar zijn honderdste verjaardag viert, is uitgerust met drivers van 40 millimeter voorzien van neodymium magneten die zorgen voor een rijk en indrukwekkend geluid, aldus Panasonic. Een Acoustic Bass Control optimaliseert het heen en weer bewegen van de drivers, hetgeen zorgt voor een scherp en dynamisch basgeluid. Dit maakt deze hoofdtelefoon ideaal voor muziekliefhebbers die onderweg, tijdens het sporten of gewoon thuis ongestoord willen genieten van eersteklas geluidskwaliteit.

De RP-HTX80B hoofdtelefoon beschikt over een grote oplaadbare batterij, een must voor iedereen die veel naar muziek, podcasts of de radio wil kunnen luisteren. De hoofdtelefoon biedt twintig uur continu luisterplezier wanneer de batterij volledig is opgeladen. Na slechts 15 minuten laden kan men al 150 minuten luisteren. Daarnaast is de nieuweling voorzien van een microfoon waarmee onderweg handsfree kan worden gebeld.

Panasonic RP-HTX80B: stijl op maat

De RP-HTX80B hoofdtelefoon combineert een stijlvol retro-ontwerp met innovatieve technologie en zorgt voor urenlang hoogwaardig luisterplezier. Een mooi gestroomlijnde draadconstructie sluit nauw rond het hoofd en de zachte, goed aansluitende oorpads bieden optimale zijdruk voor maximaal comfort. De hoofdtelefoon heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in vier modieuze kleuren, namelijk zwart, grijs, beige en rood.

Wij beschikken nog niet over meer gegevens zoals prijs en leverbaarheid. Als wij meer weten zullen wij onze lezers informeren.


EDITORS' CHOICE