Introductie Grimm Audio LS1a bij Chattelin Audio

Op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september is er een speciale introductie van de Grimm Audio LS1a bij Chattelin Audio Systems.

Tijdens de X-fi zal Grimm Audio zijn nieuwe luidspreker LS1a introduceren, en daarop vooruitlopend vindt er een speciale VIP- en persintroductie plaats bij Chattelin Audio Systems in Den Haag. Je bent welkom om langs te komen op de VIP-avond, op vrijdag 1 september vanaf 19:00, en op zaterdag 2 september van 10:00 tot 17:00.

Dit is een uitgelezen kans om rustig en uitgebreid te genieten van demonstraties en presentaties over de LS1a door Eelco Grimm en Guido Tent, en het team van Chattelin: Peter Chattelin, Kees Wijnberger en Ben van Leliveld. Er is veel gelegenheid tot vragen stellen.

Grimm Audio LS1a 

De LS1a is ontwikkeld in antwoord op de vraag of de kernaspecten van de LS1 bereikbaar zouden kunnen worden voor mensen met een iets kleinere beurs. Een compleet spelend LS1a tweeweg-systeem kost 13.000 euro, waarbij alleen nog de bron toe moet worden gevoegd. 

Wil je meer weten over hoe de winkel dit bereikt heeft, en vooral met eigen oren beluisteren hoe mooi de LS1a is, kom dan op 1 of 2 september naar Chattelin Audio Systems. Het aantal genodigden is beperkt, dus je kunt er zeker van zijn dat je alle aandacht krijgt die je wenst.

Adres- en contactgegevens

Het adres van Chattelin Audio Systems is: Anna Paulownastraat 58, 2518 BG Den Haag. Telefoon 070 363 2050. E-mail info@chattelin.nl 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »