Let’s Rock! met JBL en Mark Levinson

Op zaterdag 2 september vanaf 14:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid Hilversum een show met als thema Let's Rock.

Let’s Rock!

Je kunt gerust je haar laten groeien en je meest groezelige t-shirt en je versleten spijkerbroek aantrekken. In deze politiek incorrecte show draait de winkel de rockmuziek die vroeger populair was. Uiteraard op een systeem dat hier uitermate goed voor geschikt is. Namelijk de JBL 4312SE control monitors en de Mark Levinson No.585. Een match made in heaven voor een goede portie herrie.

JBL 4312SE

Als student aan de TU Delft/TH Rijswijk kwam de oprichter van Beter Beeld en Geluid heel vaak langs bij Plexus, een platenzaak in Delft aan de Voldersgracht. In deze zaak speelde altijd wel muziek en niet zelden hoorde je daar platen die direct de aandacht grepen. Het meeslepende aan de muziek werd versterkt door de luidsprekers die daar sinds jaar en dag hangen: grote JBL ‘control monitors’. Met hun levendige, dynamische en ‘lekkere’ klank laten ze muziek echt tot leven komen. 

Onlangs kwam die ervaring echter volledig terug toen de winkel de JBL 4312SE in de zaak op proef kregen. Eigenlijk ook wel stukken beter dan de oude modellen, maar met hetzelfde pakkende karakter. De JBL 4312SE is een drieweg-luidspreker, ontwikkeld om het zeventigjarig bestaan van JBL te vieren. Het is een direct afstammeling van de legendarische 4310/4311 modellen, met diens iconische 12 inch woofers, de standaard voor opnamemonitoren in de jaren 70. De 4312SE levert een strakke, krachtige bas, een organisch en levendig middengebied en realistische en dynamische hoge tonen, zelfs op de hoogste luisterniveaus.

Mark Levinson No.585

Het merk Mark Levinson blijft een soort magische klank hebben onder hifi-liefhebbers. Bijna alle modellen die het merk ooit uitbracht, zijn nu legendarisch. Zo ook de No.383 geïntegreerde versterker, die sinds enige tijd is opgevolgd door de No.585. Compleet met DAC is dit een stevige verbetering op zijn toch al niet misselijke voorganger en met zijn controle en power een perfecte partner voor de JBL 4312SE. 

Waar en wanneer

Je bent welkom om bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum binnen te komen lopen op 2 september na 14:00 uur. Uiteraard hoef je niet op een rijtje te zitten met z’n allen en is het dus leuk als je gewoon met al je vrienden komt. Voor drank en eten is gezorgd.

Beter Beeld & Geluid Hilversum

1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum 
035-6215346 
info@beterbeeldengeluid.nl


EDITORS' CHOICE