NIEUWS

XFI-audioshow in Veldhoven

Over zo’n acht weken is 't zover. Dan beleeft XFI zijn zevende editie. XFI heeft een ander jasje gekregen. Nieuw logo, nieuwe website en iedere dag tot aan D-Day nieuwsberichten op onze website en op Facebook waarin pareltjes worden uitgelicht. 

De komende editie wordt groter dan vorige edities. Er zijn meer dan 250 merken in ruim zestig luisterruimtes. Wat blijft is de sfeer. Audiofielen en 'simpele' liefhebbers van muziek komen twee dagen bij elkaar om te genieten van de allermooiste audio. Zo presenteert Metrum Acoustics maar liefst twee primeurs: de Onyx en de Jade. Nieuwkomer Gustavson Audio komt met speakers en elektronica die een ode aan de tijdloosheid zijn. En Bryston presenteert de 'BMW van de audiowereld'.

Ook zijn volop interessante workshops over actuele audiozaken. En is er live music. Niemand minder dan de 'Miles Davis van de Lage Landen', Eric Vloeimans & String Quartet, speelt live op XFI. Speciaal voor deze bezetting arrangeerde hij zijn eigen muziek. Plaats in het auditorium is beperkt, dus koop je tickets online en verzeker je plek voor Eric Vloeimans op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober. 

Meer weten over XFI?

Kijk voor dagelijkse updates en de kaartverkoop van dit evenement op de website van XFI.

EDITORS' CHOICE