Meridian Reference 800/MQA show bij Beter Beeld & Geluid

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld & Geluid een Meridian Reference 800-show met de sublieme nieuwe eindversterker van het merk: de Reference 857. 

Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte en minimale globale terugkoppeling waanzinnig goed. Een quote van de audiowinkel:

“Stabiel, snel, open en detailrijk zonder enige scherpte, ook niet op hoge niveaus… Rotsvaste controle over de luidsprekers zonder in te boeten op levendigheid… Een dieptebeeld om in te verdrinken zonder enige vaagheid… En tot slot die enorm ‘kloppende’ organische tonale balans die zo kenmerkend is voor Meridian.”

MQA

Wij gaan ook opnames demonstreren in het nieuwe en zeer veelbesproken MQA-geluidsformaat. Deze nieuwe standaard is ontwikkeld door onder andere Bob Stuart – de ontwikkelaar van Meridian – en belooft een nog beter geluid dan bestaande hoge resolutie-bestanden. Kom luisteren en oordeel zelf.

De demonstratie

Beter Beeld & Geluid Hilversum gaat de Reference 857 demonstreren in combinatie met de 818V3 Reference Audio Core op Giya G2-luidsprekers van Vivid Audio. Zo is het team er zeker van dat alle dynamische eigenschappen van de versterker zo goed mogelijk tot hun recht komen. Verder worden de 218 gedemonstreerd op Meridian DSP5200 SE-luidsprekers.

Waar en wanneer?

Je bent welkom om binnen te komen wandelen in onze vestiging in Hilversum op 22 juli vanaf 13:00 uur ’s middags.

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum


EDITORS' CHOICE