NIEUWSAudioAanZee

Terugblik hifi-show AudioAanZee

Rob Nijman | 03 juli 2017

Het team van AudioAanZee kijkt met veel plezier terug op de recente hifi-show waar onder meer Accuphase en Monitor Audio in de schijnwerpers stonden en deelt bij dezen enkele foto's met ons. Daarnaast laat de hifi-specialist in Den Helder weten de merken OPPO en MYTEK aan het assortiment te hebben toegevoegd. 

De audioshow was onderdeel van het vijfjarig jubileum van de winkel en werd om die reden op een bijzondere plek georganiseerd: Schouwburg de Kampanje. ''Een prachtige locatie, die voor ons bovendien een uitbreiding van de show mogelijk maakt." Er liggen daarom nu al plannen voor een vervolg in 2018.

Medewerking was er onder meer van een afvaardiging van Monitor Audio, die behalve de Platinum-reeks van dat merk ook producten van Transrotor, Custom Design en WireWorld had opgesteld. Van Leema was er bovendien de gloednieuwe Quasar streaming dac en versterker.

Lees ook onze review van de Monitor Audio Platinum PL500II 

Van AudioAanZee zelf waren onder meer de Ultra Flow en opvolger Reference Flow te bewonderen, en de software van CDVinyl4 was tevens onderdeel van het aanbod.

Ook diverse andere ruimtes van de schouwburg, waaronder restaurant Stoom en het KeyKeg café, werden goed bezocht. Bezoekers konden op die verschillende locaties onder meer Paul Hattink (foto onder) tegen het lijf lopen, die behalve in een eigen primeur - de DP-430 van Accuphase - ook in demonstraties met live muziek voorzag. Want uiteraard bracht de man achter Hifine zijn gitaar mee naar Den Helder. Wordt vervolgd!


EDITORS' CHOICE