NIEUWS

Deze koptelefoon rolt zichzelf op als een metalen schakelarmband

De Luzli Roller MK01 is een handgemaakte en roestvrijstalen koptelefoon van drieduizend dollar die je helemaal kunt opvouwen als een metalen schakelarmband.

Wanneer je een hoofdtelefoon meeneemt onderweg, dan moet je er altijd rekening mee houden dat de accessoire relatief veel ruimte inneemt wanneer je hem niet draagt. Oordoppen zijn wat vriendelijker voor op reis, maar die geven niet de beste geluidskwaliteit. De Luzli Roller MK01 moet beide problemen oplossen, door het beste van twee werelden samen te brengen: compactheid en een goed geluid.

Dit is een speciale hoofdtelefoon die drieduizend dollar kost. Voor dat bedrag haal je wel een speciaal product in huis. De Luzli Roller MK01 is namelijk handgemaakt en helemaal op te rollen alsof het een metalen (en roestvrijstalen) schakelarmband is.

Luzli Roller MK01 met speciale springveren

Luzli meldt dat de Roller MK01 is voorzien van 22 roestvrijstalen springveren. Door die springveren kan de hoofdtelefoon aangepast worden naar de vorm van het hoofd van de dragen, maar dus ook in z'n geheel worden opgevouwen. Elk paar wordt geleverd in een houten doos en een suède reistas. Ook worden er normale accessoires meegeleverd, zoals extra oorkussens, een schoonmaakdoekje en een 3,5mm-kabel. 


EDITORS' CHOICE