NIEUWS

Vijf home cinema reviews die je niet mag missen

Vandaag weer een mooi overzicht van vijf reviews van het juni-aanbod van Homecinemamagazine.nl die je niet mag missen, waaronder een aantal gloednieuwe televisies en een Sony av-receiver met Dolby Atmos.

Loewe Bild 5 OLED met Klang soundbar

Design is altijd een belangrijk onderdeel van het Loewe DNA geweest en dat is zichtbaar in de Bild 5. Het superdunne oled-scherm kreeg een metalen achterkant, die naadloos plooit rond de zijkant van het scherm. Onderaan in het midden zit het iconische ‘Loewe oog’. Het toestel is verkrijgbaar afgewerkt in ‘Piano Black’ of ‘Silver Oak’ en kan uitgerust worden met verschillende soorten muurbevestiging of voeten. Maar hoe zit het met de prestaties?
Lees de gehele review hier. 

Sony STR-DN1010 av-receiver met Dolby Atmos

De STR-DN1080 AV-receiver is de opvolger van de STR-DN1070 van vorig jaar. In onze regio is het zelfs het topmodel binnen Sony’s AV-receiverlijn, ondanks het relatief lichte prijskaartje. Elders ter wereld mikt Sony veel hoger. Zo heb je in de V.S. heel fraaie premiumreceivers onder de ‘ES’-vlag, met de machtige STR-ZA5000ES als absoluut vlaggenschip van ongeveer 2.500 dollar. De ES-receivers zijn krachtig en bovendien in het bezit van zeer interessante home automation-functies. Helaas, als je ze wilt, moet je de oceaan oversteken. De STR-DN1080 is meer een mainstream-verhaal. Lees de gehele review hier.

Sony UBP-X800 Ultra HD blu-rayspeler

De Sony UBP-X800 is de eerste 4K Ultra HD Blu-ray speler van de Japanse fabrikant en is volgens het bedrijf zelf ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment. Dit om natuurlijk het meeste uit weergave van 4K Ultra HD Blu-ray te halen. De speler kan overweg met cd’s, dvd’s, ca-cd’s, dvd audio, Blu-ray discs en Ultra HD Blu-ray discs. Ook kan de speler HDR-content weergeven maar Sony heeft er niet voor gekozen de speler te voorzien van ondersteuning voor Dolby Vision.
Lees de gehele review hier.

Panasonic TX-43EXW604 lcd led tv

Het 43-inch model uit de EXW604-serie is een simpel maar strak vormgegeven tv, zonder toeters en bellen. De televisie komt met een overwegend zwarte lijst waarop een dunne grijze/zilveren rand te zien is. De bezel is wat breder dan bij de echte topmodellen, maar niks waar je je snel aan zult storen. Het scherm ziet er gewoon strak en netjes afgewerkt uit, al valt op dat alles van plastic gemaakt is. De beeldprestaties? Lees de gehele review hier.

LG OLED65EZ7 oled tv

LG blijft de enige die een relatief ruime reeks oled-modellen aanbiedt, ook al blijven de maten beperkt tot 55 inch en groter. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat LG in dit duurdere segment een groot deel van de markt opeist. Welke verbeteringen zijn er aangebracht in de 2017 modellen? We leggen de LG OLED65E7V op de testbank.
Lees de gehele review hier.


EDITORS' CHOICE