Muziek & Wijnshow van Koetsier Audio met Audiolab en IsoTek

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert audiowinkel Koetsier Audio een nieuwe Muziek & Wijnshow, met ruimte voor producten van onder meer Audiolab en IsoTek.

Tijdens deze show kun je de producten van Audiolab in verschillende configuraties ervaren en kun je zien wat de stroomvoorzieningsoplossingen van IsoTek kunnen betekenen voor je opstelling thuis -- of dit nu high-end of basis is. Van Audiolab mag je het volgende verwachten.

  • Audiolab 8300XP: 2x 140 watt in 8 ohm stereoeindversterker
  • Audiolab M-DAC Mini: hoofdtelefoonversterker annex DAC
  • Audiolab 8300CD (cd-speler)
  • Audiolab 8300A (geïntegreerde versterker)
  • Audiolab M-DAC
  • Audiolab-eindversterker

Verschillende demonstraties

Koetsier Audio heeft Theo Wubbolts, een bekende naam in de audiowereld, bereid gevonden om een aantal demonstraties te geven met Audiolab voorzien van stroomvoorziening van IsoTek. Deze demonstraties zijn van 14.00 tot 14.45 uur, 15.30 tot 16.15 uur en 17.00 to17.45 uur.

Ook zijn er nog demonstraties van een aantal hoofdtelefoons, van onder meer Master & Dynamic, KEF en JJ Float QA. De laatstgenoemde is de aan de huidige kwaliteitsstandaard aangepaste versie van de beroemde elektrostatische hoofdtelefoon van Jecklin Foat uit de tachtiger jaren. Manfred Stein van QUAD Musikwiedergabe heeft zowel de voeding als de elektrostatische units in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Uiteraard onder toeziend oog en oor en instemming van Jürg Jecklin. 

Neem vooral je eigen cd's mee

Neem je favoriete cd's of platen mee om te beluisteren. Kom met je partner en/ of vrienden en geniet van het luisteren op hoogstaand niveau. Dit gecombineerd met de huisgebakken cake bij de koffie, een heerlijk glas wijn en een hapje. 

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn de Koetshoeve op deze data te bezoeken, dan is het natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken (zeven dagen per week) voor een bezoek op andere tijden in de huisstudio.

Adres en telefoonnummer

Schoolweg 31
7924 PL Veeningen
0681898225

EDITORS' CHOICE