NIEUWSSennheiser

Sennheiser en Dior Homme presenteren combinatie van techniek en mode

Hoofdtelefoonbouwer Sennheiser en modehuis Dior Homme gaan samenwerken. Onder de naam Dior Homme x Sennheiser zullen een aantal producten van Sennheiser een restyling ondergaan en geleverd worden in een tas of etui van Dior Homme. De modegevoelige audiofiel lijkt op zijn wenken bediend te worden. 

Dior Homme x Sennheiser

Onder de naam Dior Homme x Sennheiser zullen een viertal producten van Sennheiser door Dior worden afgewerkt en van een mooie tas of etui worden voorzien. Technisch lijkt er niets te worden gewijzigd. De producten zullen dus niet beter klinken maar er wel mooier of in elk geval apart uitzien. De kleurstelling zal zwart met antraciet en rood zijn.

HD 800 S en HDVD 800

De vier producten zijn net als hun originele versies bedoeld voor verschillend gebruik. De HD 800 S is een referentiehoofdtelefoon bedoeld voor thuisgebruik, evenals de HDVD 800, Sennheiser’s hoofdtelefoonversterker.

Dior Homme heeft een opbergdoos voor de hoofdtelefoon gemaakt die aan de binnenkant is bekleed met kalfsleer. De hoofdtelefoonkabel heeft dezelfde kleurstelling als de hoofdtelefoon. De HDVD kan op een verhoging gezet worden zodat maatvoering van opbergdoos en hoofdtelefoonversterker op elkaar aansluiten.

PXC 550 Wireless

De PXC 550 is bedoeld voor gebruik onderweg. De koper krijgt een fraai etui van leer om de hoofdtelefoon in op te bergen. De klank van de hoofdtelefoon kan met Sennheiser’s Captune App worden bijgesteld. Deze app is mede door Dior Homme getuned en de gebruiker kan de sound volledig personaliseren.

IE 800

Voor wie liever een in-ear hoofdtelefoon draagt, is er de IE 800 van Sennheiser. De Dior Homme-versie is voorzien van een driekleurige kabel. Een luxe etui wordt vanzelfsprekend meegeleverd.

Naar verwachting zullen de producten in juni op de markt komen in winkels van Dior Homme en Sennheiser. Verkoopprijzen zijn nog niet bekend


EDITORS' CHOICE