NIEUWSDenon

Heos multiroom aanwezig op nieuwe receivers van Denon en Marantz

Fabrikanten Denon en Marantz hebben laten weten dat enkele nieuwe receivers van de bedrijven ondersteuning zullen aanbieden voor multiroom audio van Heos. 

Receiver van Denon

Het gaat hier om een aantal modellen. Zo hebben we de Denon AVR-X2400H, een uitgebreide av-receiver die geschikt is voor muziek, maar ook voor films en series. Ook geldt het voor de Denon AVR-X1400H, die dezelfde technologie en flexibiliteit voor een gunstigere prijs aan kan bieden. 

Door de ondersteuning van Heos multiroom kun je audio die op de receiver binnenkort streamen naar alle Heos-speakers in huis. Ook krijg je via de Heos-app toegang tot diverse streamingdiensten, waaronder Spotify en Deezer. Bovendien is de receiver voorzien netwerkverbindingen via ethernet en wifi én van bluetooth, zodat muziek direct vanaf draagbare apparaten kan worden afgespeeld. Voor meer informatie over deze av-receivers kun je terecht bij onze collega's van Homecinema Magazine.

Prijs en beschikbaarheid

De AVR-X1400H en AVR-X2400H zijn medio juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 549 euro en 699 euro.

En die van Marantz

Marantz voorziet de Marantz NR1608 en Marantz NR1508 van de nieuwste technieken en features, waaronder ondersteuning voor 4K Ultra HD-content en zelfs HDR-content met Dolby Vision. Voor streaming is Heos aanwezig. Hierdoor kun je audio richting Heos-speakers en compatibele apparaten sturen. Nu kun je muziek overal in je woning streamen vanaf het netwerk, online bronnen of zelfs vanaf je telefoon.

Op Homecinema Magazine lees je meer over de nieuwe receivers van Marantz.

Prijs en beschikbaarheid

De Marantz NR1608 en NR1508 zijn vanaf juni 2017 beschikbaar in een zwarte of zilver-gouden uitvoering. De prijzen bedragen respectievelijk 749 euro en 579 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE