Chattelin Audio Systems wordt versterkt door nieuwe teamleden

Chattelin Audio Systems heeft bekendgemaakt dat haar team met ingang van 12 mei 2017 is versterkt met Kees Wijnberger en Ben van Leliveld.

Jan Splinter zal als medeoprichter na negen jaar zijn taken aan het nieuwe team overdragen en afscheid nemen. Dit doet Jan met een warm en goed gevoel, laat het team weten, wetende dat het bedrijf nu een nieuwe stap kan maken naar een toekomst waar nog meer muziek in zit.

Chattelin Audio Systems spreekt haar grote waardering uit voor alle energie en bijdragen die Jan Splinter heeft geleverd aan het ontstaan en het succes van de populaire audiowinkel. Peter Chattelin blijft het boegbeeld van de winkel.

Het nieuwe team van Chattelin Audio Systems

Zowel Kees als Ben zijn gedreven ondernemers, audioprofessionals en muziekliefhebbers. Ben van Leliveld droeg al vele jaren zijn steentje bij in het optimaliseren van akoestiek en de setup van veel audioshows. Dit met zijn bedrijf Acoustic Matters. Deze activiteiten gaan gewoon door.

Live muziek blijft de referentie van de winkel. Het assortiment zal verder worden versterkt met zeer muzikale en verrassend betaalbare producten. Tevens zal het nieuwe team in verschillende budgetklassen supersets samenstellen waarin sprake is van muzikale synergie en de herkenbare hoogwaardige Chattelin-sound.

Innovaties worden op de voet gevolgd

Hierbij zullen we ook de innovaties die in hoog tempo in de digitale audio plaatsvinden op de voet volgen. Zodat Chattelin iedere muziek- en audioliefhebber nog beter op maat kan bedienen, zowel analoog als digitaal. De klanten, gedrevenheid, passie en muziekbeleving staan centraal.

Het nieuwe Chattelin wil nog dichter bij haar klanten en partners gaan staan en de dienstverlening continu
nadrukkelijk afstemmen op wat de klant van het team verwacht. Dat onder het motto "wat goed is
kan altijd beter". 

Via de nieuwsbrief, website en Facebook zal Chattelin Audio Systems je op de hoogte houden van al het moois dat gaat komen.


EDITORS' CHOICE