Nordost introduceert aardapparaat QKORE in München

High End München staat voor de deur (18 tot en met 21 mei) en inmiddels druppelt het nieuws binnen. Nordost zal de QKORE aan de wereld introduceren in München. De QKORE is een simpel aardapparaat met één taak: geluid en brom door elektrische apparaten elimineren.

QKORE beschikbaar in drie varianten

De QKORE is de nieuwste additie in de QRT Power Products-lijn. Volgens Nordost zal de QKORE niet alleen brommen en ander afleidend geluid verwijderen, maar ook de helderheid en muzikaliteit van iedere muziekset verbeteren. Wij kijken alvast uit om het met eigen oren te ondervinden in München. 

De QKORE is een parallel aardapparaat dat zorgt voor schone aarde voor iedere hifi-set. Er komen drie varianten op de markt. De QKORE1 is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de QBASE, een verdeelblok. De QKORE3 heeft drie aansluitklemmen. De QKORE6 heeft zes aansluitklemmen om te kunnen gebruiken met monoblokken. 

Nordost heeft een speciale kabel ontwikkeld voor de QKORE. De QWIRE kiest het pad van de minste weerstand voor de beste resultaten. De QKORE wordt gefabriceerd in Amerika en is wereldwijd vanaf juni beschikbaar.


EDITORS' CHOICE