NIEUWSAudeze

Audeze komt met open versie van SINE

Audeze heeft een nieuwe hoofdtelefoon aangekondigd. De SINE DX is een open versie van de SINE. De eerste tachtig gelukkigen betalen 499 dollar op de officiële website, daarna wordt de adviesprijs 599 dollar.

Planar technologie voor Audeze SINE DX

Audeze is een Amerikaans audiobedrijf dat zich specialiseert in hoofdtelefoons. Al hun modellen maken gebruik van planar-technologie. Dit vertaalt zich in schoon geluid met een volle bass zonder distortie. Ten opzichte van dynamische hoofdtelefoons lever je een klein stukje hoog in voor meer laag.

De Audeze SINE DX is van hetzelfde laken en pak. Volgens Audeze zijn de drivers geoptimaliseerd voor een open hoofdtelefoon en is er sprake van een wijde soundstage. Ook kan je lange tijd naar de hoofdtelefoon luisteren zonder vermoeidheid.

Vijfde SINE model

De Audeze SINE DX is het vijfde model in de Sine-lijn. Naast de gesloten en open on-ear-hoofdtelefoon, zijn er ook oordoppen van: de iSINE10, iSINE20 en iSINE VR. Deze in-ears maken ook gebruik van planar technologie en zijn daarmee de eerste in hun soort.


EDITORS' CHOICE