NIEUWS

Versterk je telefoonspeaker met de Symphonica

Echt high-end is het niet, maar leuk is het wel: de Symphonica. Heb jij altijd al een houten hoorn willen hebben om het geluid van je telefoon te versterken? Dan is dit je kans.

De makers zeggen dat de speaker van je telefoon met maar liefst 6dB gelift wordt, terwijl er ook warmte aan het geluid wordt toegevoegd. Het zal wel komen door het gebruikte hout. De Symphonica kan beter omschreven worden als een leuk hebbedingetje dan serieuze hifi.

Dat de makers wel binding hebben met hifi blijkt uit het design. De Symphonica lijkt op een miniatuur grammofoon. Een leuke touch. De Symphonica is niet slechts een stuk hout. Er zit techniek in verwerkt. De houten grammofoon doet ook dienst als laadstation. Het komt zelfs met een bluetooth afstandsbediening. Als je op zoek bent naar een draagbare bluetooth-speaker kan je veel beter kijken naar de gisteren aangekondigde Bose SoundLink Revolve.

Mocht je in de markt zijn voor een laadstation en ben je dol op grammofoons? Dan is de Symphonica misschien wel een overweging waard. Voor 85 dollar kan jij al de eigenaar worden van een houten grammofoon. Alle informatie vind je op Kickstarter


EDITORS' CHOICE