NIEUWSLinn

Linn Klimax Katalyst Show bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Op zaterdag 15 april organiseert Beter Beeld & Geluid Hilversum een Linn Klimax Katalyst Show. Tijdens deze show wil de winkel je de nieuwe Katalyst-generatie Linn DS laten horen.

Eerder werd door het Duitse blad Audio de nieuwe Klimax DS uitgeroepen tot beste digitale bron. Ook in het blad Hifi+ kreeg de nieuwe generatie Klimax DS de hoogst mogelijke lof en een award.

Ogenschijnlijk kleine veranderingen in een al zeer goed product lijken soms onnodig. Linn zal echter altijd streven naar de best mogelijke geluidskwaliteit. Met Katalyst heeft de fabrikant naar werkelijk alle onderdelen van het ontwerp gekeken en alles verbeterd wat maar te verbeteren viel.

Wat is Katalyst?

Katalyst geeft een ongekend niveau van controle over de kritische elementen in het hart van de creatie van het analoge signaal. Met een verbeterde data-optimalisatie, een superieure master clock, individuele voedingen, een nieuwe uitgangstrap met ultra-lage vervorming en – zeer cruciaal – een extreem stabiel referentieniveau voor het analoge uitgangssignaal naar de DAC.

Dit laatste is van vitaal belang omdat tijdens het punt van de omzetting het analoge signaal zeer vatbaar is voor zelfs minuscule variaties in het referentieniveau. Dit doet onomkeerbare schade aan het signaal.

Het extreem stabiele referentieniveau van Katalyst elimineert variaties tijdens de digitaal-naar-analoog-omzetting en geeft je daarmee een dieper inzicht in je muziek.

Hoe klinkt dat?

Het verschil tussen de Linn Klimax DS Katalyst en zijn DS/DSM-voorganger is bijna schokkend te noemen. De Katalyst DAC klinkt gedetailleerder, muzikaler, opener en beter getimed. Je kunt veel dieper in de muziek kijken, als het ware, wat het muziekgenot en de betrokkenheid enorm vergroot. Beter Beeld & Geluid Hilversum durft zelfs te beweren dat met Katalyst deze streamers behoren tot de beste digitale bronnen op de markt.

Linn Klimax Katalyst Show

Om iedereen het verschil te kunnen laten horen, is er dus op 15 april een vrij toegankelijke show vanaf 11:00 uur in de winkel in Hilversum. Als versterking gebruiken wij de Linn Klimax Solo-versterkers en als luidsprekers de fantastische Wilson Benesch A.C.T. One Evolution P1.

Je bent welkom om binnen te komen wandelen om te komen luisteren onder het genot van een hapje en een drankje!

MERK

EDITORS' CHOICE